demi van wijngaarden hoornse stadsfeesten 1Demi van Wijngaarden (08 november 1998) uit Zwaag ontdekt op haar negende jaar haar talent voor zingen. Drie jaar later besluit ze meer tijd en energie te stoppen in haar passie wat direct haar vruchten af werpt. Reeds is Demi 1 van de 2 finalisten van het team van Marco Borsato in The Voice Kids 3!

In juli 2012 wint Demi met overtuiging de eerste editie van The Voice Of Westfriesland, Demi is dan 13 jaar, niet veel later wint ze ook de talentenjacht in Purmerend. De optredens stromen binnen en Demi doet veel ervaring op, op grote en kleine podia in het land.

In het voorjaar van 2013 schrijft Demi samen met haar zangcoach Gabor Postma en de producers Joram Pinxteren en Roeland Ruijsch de single “Twisted Sistas” welke te verkrijgen is op Itunes.

Ondertussen schittert Demi op de Nederlandse televisie in The Voice Kids, seizoen 3. Met haar blind audition nummer “Something’s Got A Hold On Me” blaast ze de jury van de stoelen en kiest voor een uitzinnige Marco Borsato.

Marco besluit Demi mee te nemen naar de live finale van The Voice Kids met de woorden: Ik kan mij geen liveshow voorstellen zonder Demi!

Op 21 februari 2014 kunnen we live zien of Demi zich tot winnares van The Voice Kids 3 mag kronen.

Sinds 2012 volgt Demi zangles bij vocalcoach Gabor Postma, Zangschool Pop-Up! Hoorn. Gabor pikt Demi op na The Voice Of Westfriesland en ziet direct de mogelijkheden van Demi. Tot op heden zingt Demi bij Zangschool Pop-Up!
voor meer informatie ga je naar Zangschool POP-UP!